Ik leef een bezield leven vanuit licht, liefde en bewustzijn maar dit is niet altijd zo geweest. Ik heb in mijn leven ook periodes als zwaar, stressvol en zelfs angstig ervaren en dit allemaal vanuit een onbewust zijn. Mijn leven zelf is mijn allerbeste leerschool geweest en zal dit ook altijd blijven. 

 

Door de uitdagingen in mijn leven aan te gaan ben ik geworden wie ik nu op dit moment ben en ben hier heel blij mee. Door vallen en opstaan ben ik gaande weg mijn leven erachter gekomen dat ik een HSP Hoog Sensitief Persoon ben en zoals ieder ander een geheel eigen belevingswereld en gevoelsleven heb. In het begin heb ik dit als lastig en alsof een tekortkoming ervaren. Mijn aandacht was heel veel op de buitenwereld gericht waarbij ik de ander belangrijker maakte dan mezelf. Door mijn empathisch vermogen en zorgzaam karakter ben ik zeer goed in staat om voor een ander te zorgen maar hoe goed zorgde ik voor mezelf?  Ik vergeleek mezelf ook vaak met anderen waardoor ik mezelf dan minder waard vond en daardoor minder zelfvertrouwen kreeg. 

 

Door mij hiervan steeds meer bewust te worden door te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik mijn hoog gevoeligheid meer leren herkennen en erkennen en ben ik juist de kwaliteiten ervan in gaan zien. Toen ik mij dit bewust was geworden kon ik andere keuzes voor mezelf gaan maken die beter voor mij werkte en meer bij mij paste en waar ik heel blij van werd. Hierdoor ben ik enorm gegroeid en is mijn hoog gevoeligheid nu juist mijn kracht geworden. Ik zal ik mijzelf blijven ontwikkelen zodat ik steeds de beste versie van mezelf zal leven. Dit gun ik nu werkelijk iedereen en wil jou graag hierbij uitnodigen op dit bewustzijns pad naar een lichter leven met meer gemak en plezier want dit is het allermooiste cadeau wat je jezelf ooit kunt geven!contact

Yvonne Hoogenboom

Westeinde 23, 2371 AS

Roelofarendsveen

T: (06) 23 20 24 46

info@yvonnehoogenboom.nl

 

KvK: 72033568

BTW-nr. NL001979274B75 

IBAN: NL69 KNAB 0259 9257 80

 

Westeinde 23

Roelofarendsveen